Zorgvervoer

Zorgvervoer

Met onze inzet voor comfort, veiligheid en persoonlijke aandacht, zetten we als Taxi Atax een standaard voor zorgvervoer dat verder gaat dan simpelweg van punt A naar punt B rijden. Het hart van Taxi Atax’s missie is het begrijpen van de unieke behoeften van elke passagier. Of het nu gaat om ouderen, mensen met fysieke beperkingen, patiënten die regelmatig medische afspraken hebben of mensen die extra hulp nodig hebben bij het reizen, Taxi Atax biedt op maat gemaakte oplossingen die verder gaan dan alleen het vervoer van A naar B. Bij Taxi Atax draait het niet alleen om het vervoer zelf, maar ook om het creëren van een positieve ervaring voor de passagiers. De chauffeurs begrijpen dat sommige reizen stressvol kunnen zijn, vooral voor mensen die met gezondheidsuitdagingen te maken hebben. Daarom zetten we ons in voor een vriendelijke en geduldige benadering, waardoor passagiers zich op hun gemak voelen en met vertrouwen kunnen reizen.

Onze centrale is dag en nacht bereikbaar. Bestel uw ritten dan ook 24/7 per dag.

Flexibele zorgtaxi
U kunt voor elk moment een taxi bestellen. Heeft u direct een auto nodig of pas over 2 weken? Reserveer eenvoudig door te bellen.

Eerlijke tarieven
Taxi’s in Taxi Venray Atax rijden op de meter en zonder omweg. Dus, goedkope taxidiensten in Venray zijn zeker verzekerd en beloofd. 

zorgvervoer, ziekenhuisvervoer

Direct een taxi nodig?

Taxi Atax Venray is flexibel en kan u direct een rit inzetten voor uw bestemming. Neem contact met ons op of bel direct: +31 6 4888 2786 

Onze bestemmingen

Taxi Venray – Taxi Horst – Taxi Venlo – Taxi Helmond – Taxi Merselo – Taxi Leunen – Taxi Deurne – Taxi Sevenum – Taxi Overloon – Taxi Nieuw-Bergen – Taxi Boxmeer – Taxi Sevenum – Taxi Oirlo – Taxi Veulen – Taxi Castenray